Lees hier de laatste inforamtie over TUI en het Coronavirus

Courtyard Meadowlands Lyndhurst

[TUI] Courtyard Meadowlands Lyndhurst - Lyndhurst [TUI] Courtyard Meadowlands Lyndhurst - Lyndhurst [TUI] Courtyard Meadowlands Lyndhurst - Lyndhurst [TUI] Courtyard Meadowlands Lyndhurst - Lyndhurst [TUI] Courtyard Meadowlands Lyndhurst - Lyndhurst

Prijs vanaf € 147.00

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vervoer: Eigen vervoer

4 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Het bruisende New York ontdekken maar toch op een rustige plek slapen? Dan ben je bij hotel Courtyard Meadowlands Lyndhurst aan het juiste adres. Het hotel ligt in New Jersey op ca. 11 km van Times Square. Je reist gemakkelijk die kant op. Neem de bus of pak, net zoals veel New Yorkers, een taxi. De route brengt je door de 2,4 km lange Lincoln tunnel waarna je je ogen uitkijkt als je voor het eerst oog in oog staat met de immense wolkenkrabbers. Na je eerste rondje door Manhattan zal je merken waarom dit zo’n bijzondere stad is. Maar ga ook de andere wijken ontdekken, want dan leer je New York pas écht kennen. Na je dag in de stad is het heerlijk bijkomen in Courtyard Meadowlands Lyndhurst. Er is een tuin, (ontbijt)restaurant en vriendelijk personeel dat je altijd met een glimlach te woord staat. Ga voor het avondeten de omgeving van het hotel verkennen. Er zijn hier talloze Diners waar ze je het typische Amerika laten proeven.
Stedentrip

Extra informatie:

Binnen 30 min in Manhattan, Ontvangst met een glimlach, Amerikaanse diners in de omgeving, Met 24-uurs fitnessruimte, Bestel een Bistro Burger, New York: een bijzondere ervaring & inclusief transfers.

Accommodatie: Courtyard Meadowlands Lyndhurst
Stad: Lyndhurst
Regio: New Jersey
Land: Verenigde Staten


Bekijk op kaart


TUI Stedentrips - Ontdek de mooiste steden