Lees hier de laatste inforamtie over TUI en het Coronavirus

Sirkeci Mansion

[TUI] Sirkeci Mansion - Istanbul [TUI] Sirkeci Mansion - Istanbul [TUI] Sirkeci Mansion - Istanbul [TUI] Sirkeci Mansion - Istanbul [TUI] Sirkeci Mansion - Istanbul

Prijs vanaf € 204.00

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vervoer: Eigen vervoer

4 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Een stijlvol hotel dat door verschillende beoordelingssites als voortreffelijk is bestempeld, met name om de uitzonderlijke gastvrijheid. Met het Ottomaanse ontwerp en de inrichting wordt een brug geslagen tussen de 19e en 21e eeuw. Het hotel ligt zeer centraal in de levendige wijk Sirkeçi, op loopafstand van de indrukwekkende Aya Sophia en het immense Topkapıpaleis. Rondom het hotel bevinden zich tal van uitstekende restaurants en winkels. De kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van traditionele hangende lampen, bedden met sierlijk houtsnijwerk en lcd tv met satelliet kanalen. Het restaurant op het dak geeft een verbluffend uitzicht op de tuinen van het Topkapıpaleis.
Stedentrip

Extra informatie:

Veel excursies inbegrepen, Binnenzwembad en wellness, Veelvoudig award winnaar, Bestempeld als 'voortreffelijk', Luxe, sfeervolle kamers, Uitzonderlijke gastvrijheid & inclusief transfers.

Accommodatie: Sirkeci Mansion
Stad: Istanbul
Regio: Istanbul
Land: Turkije


Bekijk op kaart


TUI Stedentrips - Ontdek de mooiste steden