NH Prague Collection

[TUI] NH Prague Collection - Praag [TUI] NH Prague Collection - Praag [TUI] NH Prague Collection - Praag [TUI] NH Prague Collection - Praag [TUI] NH Prague Collection - Praag

Prijs vanaf € 239,-

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vertrekdatum 11-03-2024
Vervoer: Met vliegtuig

4 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Stedentrip
Dit moderne hotel is gelegen op een heuvel waar je komt door de kabeltrein te nemen. Door de unieke ligging heb je vanuit alle kamers een prachtig uitzicht op de stad. Begin de dag goed met een speciaal voor jou gebakken eitje of neem iets lekkers van het buffet. Binnen enkele minuten stap je op de metro die je onder andere naar het Oude Stadsplein en de beroemde Karelsbrug brengt. Na een dagje rondwandelen, kun je in het hotel heerlijk ontspannen in het zwembad en de sauna. Voor een massage hoef je het hotel ook niet uit, want deze kan je hier ook boeken. Als de zon bijna ondergaat, bestel dan nog even een drankje op het dakterras en zie hoe de stad langzaam oplicht.

Extra informatie:

5-daagse reis per nachttrein Praag, Gratis stadstour in Praag, Te bereiken met de kabeltrein, Restaurant met sfeervol terras, Vers en uitgebreid ontbijt, Erkend met eco-label & inclusief transfers.

Accommodatie: NH Prague Collection (hotel)
Stad: Praag
Regio: Praag
Land: Tsjechië


Bekijk op kaart


Bekijk de last minutes