Lees hier de laatste informatie over TUI en het Coronavirus

NH Prague Collection

[TUI] NH Prague Collection - Praag [TUI] NH Prague Collection - Praag [TUI] NH Prague Collection - Praag [TUI] NH Prague Collection - Praag [TUI] NH Prague Collection - Praag

Prijs vanaf € 117.00

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vertrekdatum 11-01-2023
Vervoer: Eigen vervoer

4 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Stedentrip
Dit moderne hotel is gelegen op een heuvel waar je komt door de kabeltrein te nemen. Door de unieke ligging heb je vanuit alle kamers een prachtig uitzicht op de stad. Begin de dag goed met een speciaal voor jou gebakken eitje of neem iets lekkers van het buffet. Binnen enkele minuten stap je op de metro die je onder andere naar het Oude Stadsplein en de beroemde Karelsbrug brengt. Na een dagje rondwandelen, kun je in het hotel heerlijk ontspannen in het zwembad en de sauna. Voor een massage hoef je het hotel ook niet uit, want deze kan je hier ook boeken. Als de zon bijna ondergaat, bestel dan nog even een drankje op het dakterras en zie hoe de stad langzaam oplicht.

Extra informatie:

Te bereiken met de kabeltrein, Restaurant met sfeervol terras, Vers en uitgebreid ontbijt, Prachtig uitzicht over de stad, Kom tot rust in de wellness, Vlak bij het Sacré Coeur Park & inclusief transfers.

Accommodatie: NH Prague Collection
Stad: Praag
Regio: Praag
Land: Tsjechië


Bekijk op kaart


Bekijk de last minutes