Austria Suites

[TUI] Austria Suites - Praag [TUI] Austria Suites - Praag [TUI] Austria Suites - Praag [TUI] Austria Suites - Praag [TUI] Austria Suites - Praag

Prijs vanaf € 242,-

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vertrekdatum 02-09-2024
Vervoer: Met vliegtuig

3 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Stedentrip
Bij Austria Suites kun je kiezen of je in een hotelkamer of een appartement wil slapen tijdens je verblijf in Praag. In de appartementen heb je het gemak van een kleine kitchenette maar het is natuurlijk ook leuk om in de stad een restaurant uit te zoeken voor een heerlijk diner. Austria Suites ligt vlak bij de Petřín heuvel, neem hier het treintje naar boven en beklim de Petřín toren. De toren lijkt niet alleen op de Eiffeltoren maar is, omdat deze op een heuvel gebouwd is, ook net zo hoog als de Eiffeltoren. Genieten van het uitzicht dus! Je loopt vanaf Austria Suites in ca. 20 minuten naar de bekende Karelsbrug. Na een wandeling over de brug, waar straatartiesten altijd zorgen voor een gezellige sfeer, sta je midden in het oude centrum. Mocht je het wandelen zat zijn, spring dan een bus of tram in. Het openbaar vervoer in Praag brengt je overal naartoe.

Extra informatie:

Gratis stadstour in Praag, Eenvoudig maar goed hotel, Vlak bij de Petřín heuvel, Te voet naar de Karelsbrug, Tramhalte binnen handbereik, Hotelkamer of appartement & inclusief transfers.

Accommodatie: Austria Suites (aparthotel)
Stad: Praag
Regio: Praag
Land: Tsjechië


Bekijk op kaart


Bekijk de last minutes