Lees hier de laatste inforamtie over TUI en het Coronavirus

ValenciaFlats Centro Ciudad

[TUI] ValenciaFlats Centro Ciudad - Valencia [TUI] ValenciaFlats Centro Ciudad - Valencia [TUI] ValenciaFlats Centro Ciudad - Valencia [TUI] ValenciaFlats Centro Ciudad - Valencia [TUI] ValenciaFlats Centro Ciudad - Valencia

Prijs vanaf € 211.00

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vervoer: Eigen vervoer

3 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Deze appertementen vind je, zoals de naam doet vermoeden, midden in het centrum van Valencia. Overnacht in een modern, licht en bovenal zeer ruim appartement. Voorzien van alle gemakken is het hier prettig 'thuiskomen'. Vanuit Valenciaflats Centro Ciudad ben je zo bij highlights als Plaza de la Reina, de Kathedraal en Plaza de la Virgen. In de Mercado Central proef je heerlijke verse lokale producten. Het gebouw in art nouveaustijl is op zichzelf al bijzonder, maar het draait hier om de 300 marktkraampjes met de meest bijzondere producten. Hier vind je van alles om 's avonds heerlijk zelf te kokerellen. Maar uiteraard vind je in de oude stad ook een keur aan gezellige restaurantjes en pleinen waar je geniet van Valenciaanse paella en Agua de Valencia. Pak zeker ook de fiets voor een ontspannen tocht door het Turia Park, richting het machtige Ciudad de las Artes.
Stedentrip

Extra informatie:

Gratis fietstour Veelzijdig VLC, Moderne, ruime appartementen, Ideaal voor families!, Aan de rand van de oude stad, Omgeven door highlights, Met vriendelijke service als plus & inclusief transfers.

Accommodatie: ValenciaFlats Centro Ciudad
Stad: Valencia
Regio: Costa del Azahar
Land: Spanje


Bekijk op kaart


TUI Stedentrips - Ontdek de mooiste steden