Soho Boutique Las Vegas

[TUI] Soho Boutique Las Vegas - Malaga [TUI] Soho Boutique Las Vegas - Malaga [TUI] Soho Boutique Las Vegas - Malaga [TUI] Soho Boutique Las Vegas - Malaga [TUI] Soho Boutique Las Vegas - Malaga

Prijs vanaf € 3,-

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vertrekdatum 05-12-2023
Vervoer: Eigen vervoer

3 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Stedentrip
Hier geen 24 7 drukte, maar een ontspannen Zuid Spaanse sfeer. Voor de strandliefhebbers is de locatie van Hotel Las Vegas perfect. Gelegen aan het strand van Malagueta is het hier zon, zee en strand wat de klok slaat. Met handdoek, zonnebril en zonnebrand ben je al ready to go. Iets buiten het centrum is het strand wat rustiger, dus volop ruimte. Een uitstekend alternatief zijn de ligbedden in de tuin bij het zwembad. Voor verkoeling hoef je nooit ver. Volop keus bij de vele strandtentjes en chiringuitos. Voor een beetje inspanning loop je langs de boulevard richting het centrum van het zonnige Málaga. Bezoek het geboortehuis van Picasso, het museum van deze grote schilder of de vele gezellige pleintjes. Kortom; Hotel Las Vegas is de perfecte plek voor een ontspannen en inspannend verblijf.

Extra informatie:

Beachtime; áán Playa la Malagueta, Heerlijk bijkomen aan het zwembad, Lekker visje eten bij chiringuito, Ideaal; ook familiekamers, Met boekje en drankje op terras, Langs de boulevard naar de stad & inclusief transfers.

Accommodatie: Soho Boutique Las Vegas (hotel)
Stad: Malaga
Regio: Andalusië
Land: Spanje


Bekijk op kaart


Bekijk de last minutes