SH Inglés Boutique

[TUI] SH Inglés Boutique - Valencia [TUI] SH Inglés Boutique - Valencia [TUI] SH Inglés Boutique - Valencia [TUI] SH Inglés Boutique - Valencia [TUI] SH Inglés Boutique - Valencia

Prijs vanaf € 448,-

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vertrekdatum 03-09-2024
Vervoer: Met vliegtuig

4 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Stedentrip
Dit hotel doet het oude centrum van Valencia eer aan met klassieke elementen als het visgraatparket en marmeren details waan je je in de 18e eeuw. Laat dat nu net de tijd zijn waarin dit voormalige paleis gebouwd is! De kamers zijn ruim, comfortabel en het hotel is recent volledig gerenoveerd. De hoogste ogen gooit SH Inglés Boutique met de vorstelijke ligging tegenover het Keramiekmuseum en vlak bij de meest exclusieve winkelstraat van Valencia. Een ideale locatie voor een gevarieerde stedentrip. Dat wordt overdag shoppen en bezienswaardigheden in het historisch stadscentrum bewonderen, en ’s avonds genieten van de Spaanse keuken. Wordt het tapas of paella? En dan morgen op de fiets richting Turia Park en het Ciudad de las Artes. Om vervolgens te eindigen op het heerlijke brede strand.

Extra informatie:

Gratis fietstour Veelzijdig VLC, Deur uit, historisch centrum in, Slapen in een voormalig paleis, Tegenover Keramiekmuseum, Proef de streek in het restaurant, Goede verbinding naar het strand & inclusief transfers.

Accommodatie: SH Inglés Boutique (hotel)
Stad: Valencia
Regio: Costa del Azahar
Land: Spanje


Bekijk op kaart


Bekijk de last minutes