Lees hier de laatste informatie over TUI en het Coronavirus

Itaca Sevilla

[TUI] Itaca Sevilla - Sevilla [TUI] Itaca Sevilla - Sevilla [TUI] Itaca Sevilla - Sevilla [TUI] Itaca Sevilla - Sevilla [TUI] Itaca Sevilla - Sevilla

Prijs vanaf € 113.00

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vertrekdatum 23-01-2022
Vervoer: Eigen vervoer

3 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Dit hotel is een typisch Sevilliaans kleinschalig, sfeervol en centraal gelegen hotel vlak bij vele tapasrestaurants. Ook het bijzondere, grootste houten kunstwerk ter wereld, Espacio Metropol Parasol ligt nagenoeg naast de deur. Je wordt verwelkomt door het gastvrije personeel en jouw mooie en ruime kamer kijkt uit op de sfeervolle en lichte patio van dit hotel. Op het dak van dit hotel heb je vanuit het zwembad een schitterend zicht op de stad Sevilla. Bijkomen van jouw dag in deze mooie stad kun je in een van de vele loungestoelen, eveneens op het dakterras. Itaca is een prima hotel met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en is ideaal als je op zoek bent naar een sfeervol, niet al te groot hotel op een goede locatie.
Stedentrip

Extra informatie:

Kleinschalig en sfeervol hotel, Met typisch Sevilliaanse patio, Het Metropol Parasol is om de hoek, Afkoelen in het zwembad op het dak, Kijk uit over historisch Sevilla, Dwaal rond in de smalle straten, Omgeven door restaurants & inclusief transfers.

Accommodatie: Itaca Sevilla
Stad: Sevilla
Regio: Andalusië
Land: Spanje


Bekijk op kaart


Bekijk de last minutes