Itaca Sevilla by Soho Boutique

[TUI] Itaca Sevilla by Soho Boutique - Sevilla [TUI] Itaca Sevilla by Soho Boutique - Sevilla [TUI] Itaca Sevilla by Soho Boutique - Sevilla [TUI] Itaca Sevilla by Soho Boutique - Sevilla [TUI] Itaca Sevilla by Soho Boutique - Sevilla

Prijs vanaf € 376,-

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vertrekdatum 27-08-2024
Vervoer: Met vliegtuig

3 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Stedentrip
Dit hotel is een typisch Sevilliaans kleinschalig, sfeervol en centraal gelegen hotel vlak bij vele tapasrestaurants. Ook het bijzondere, grootste houten kunstwerk ter wereld, Espacio Metropol Parasol ligt nagenoeg naast de deur. Je wordt verwelkomt door het gastvrije personeel en jouw mooie en ruime kamer kijkt uit op de sfeervolle en lichte patio van dit hotel. Op het dak van dit hotel heb je vanuit het zwembad een schitterend zicht op de stad Sevilla. Bijkomen van jouw dag in deze mooie stad kun je in een van de vele loungestoelen, eveneens op het dakterras. Itaca is een prima hotel met een zeer goede prijs kwaliteitverhouding en is ideaal als je op zoek bent naar een sfeervol, niet al te groot hotel op een goede locatie.

Extra informatie:

Gratis stadstour vanaf november, Kleinschalig en sfeervol hotel, Met typisch Sevilliaanse patio, Het Metropol Parasol is om de hoek, Afkoelen in het zwembad op het dak, Omgeven door restaurants & inclusief transfers.

Accommodatie: Itaca Sevilla by Soho Boutique (hotel)
Stad: Sevilla
Regio: Andalusië
Land: Spanje


Bekijk op kaart


Bekijk de last minutes