Lees hier de laatste inforamtie over TUI en het Coronavirus

Catalonia Park Güell

[TUI] Catalonia Park Güell - Barcelona [TUI] Catalonia Park Güell - Barcelona [TUI] Catalonia Park Güell - Barcelona [TUI] Catalonia Park Güell - Barcelona [TUI] Catalonia Park Güell - Barcelona

Prijs vanaf € 80.00

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vervoer: Eigen vervoer

3 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Catalonia Park Güell is met zijn ligging nabij het historisch centrum van Barcelona perfect voor mensen die de stad willen verkennen. Kom tot rust in één van de moderne en comfortabele kamers en geniet ’s ochtends van een heerlijk ontbijt. Geniet op het dakterras van het prachtige uitzicht over de stad. Neem een verfrissende duik in het zwembad voor je erop uittrekt om de stad te gaan verkennen. Een bezoek aan Barcelona is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan de Sagrada Família, park Güell en de Ramblas. Deze zijn door de ligging van het hotel allemaal binnen de kortste keren te bereiken.
Stedentrip

Extra informatie:

Gratis fietstour onbekend BCN, Terras met uitzicht, In enkele stappen op Park Güell, Vijf minuten van de metro, Lekker plonzen in zwembad, Ruime, comfortabele kamers, Heerlijk ontbijt & inclusief transfers.

Accommodatie: Catalonia Park Güell
Stad: Barcelona
Regio: Catalonië
Land: Spanje


Bekijk op kaart


TUI Stedentrips - Ontdek de mooiste steden