Lees hier de laatste inforamtie over TUI en het Coronavirus

Inn Rossio

[TUI] Inn Rossio - Lissabon [TUI] Inn Rossio - Lissabon [TUI] Inn Rossio - Lissabon [TUI] Inn Rossio - Lissabon [TUI] Inn Rossio - Lissabon

Prijs vanaf € 74.00

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vervoer: Eigen vervoer

2 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Waar ruikt de koffie het lekkerst? Struinend door de straten van Baixa kies je een tentje om de dag te beginnen. Dat is zo fijn aan hotel Inn Rossio het ligt midden in het centrum van Lissabon en is daardoor de perfecte uitvalsbasis voor een stedentrip. Eenvoudig, maar schoon en zeer betaalbaar. Het bespaarde geld vindt ongetwijfeld een andere goede bestemming. De Portugese keuken bijvoorbeeld (verse tonijn, gegrilde sardines en warme pasteitjes!), want op loopafstand bevinden zich talloze restaurants. Of koop een nieuwe outfit in de autovrije winkelstraat bij het hotel. En wie mist tierelantijnen in de hotelkamer als een van de mooiste pleinen van de stad, Praca Rossio, je achtertuin is?
Stedentrip

Extra informatie:

Praça Rossio als achtertuin, Voor een dubbeltje eerste rang, Levendige omgeving, Wandel naar het Rossio-plein, Loop zo de winkelstraat in, Eenvoudig hotel & inclusief transfers.

Accommodatie: Inn Rossio
Stad: Lissabon
Regio: Costa de Lisboa
Land: Portugal


Bekijk op kaart


TUI Stedentrips - Ontdek de mooiste steden