Inn Rossio

[TUI] Inn Rossio - Lissabon [TUI] Inn Rossio - Lissabon [TUI] Inn Rossio - Lissabon [TUI] Inn Rossio - Lissabon [TUI] Inn Rossio - Lissabon

Prijs vanaf € 86,-

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vertrekdatum 02-11-2024
Vervoer: Eigen vervoer

2 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Stedentrip
Waar ruikt de koffie het lekkerst? Struinend door de straten van Baixa kies je een tentje om de dag te beginnen. Dat is zo fijn aan hotel Inn Rossio het ligt midden in het centrum van Lissabon en is daardoor de perfecte uitvalsbasis voor een stedentrip. Eenvoudig, maar schoon en zeer betaalbaar. Het bespaarde geld vindt ongetwijfeld een andere goede bestemming. De Portugese keuken bijvoorbeeld (verse tonijn, gegrilde sardines en warme pasteitjes!), want op loopafstand bevinden zich talloze restaurants. Of koop een nieuwe outfit in de autovrije winkelstraat bij het hotel. En wie mist tierelantijnen in de hotelkamer als een van de mooiste pleinen van de stad, Praca Rossio, je achtertuin is?

Extra informatie:

Gratis stadswandeling Lissabon, Praça Rossio als achtertuin, Voor een dubbeltje eerste rang, Levendige omgeving, Wandel naar het Rossio-plein, Loop zo de winkelstraat in & inclusief transfers.

Accommodatie: Inn Rossio (hotel)
Stad: Lissabon
Regio: Costa de Lisboa
Land: Portugal


Bekijk op kaart


Bekijk de last minutes