Duas Nacoes

[TUI] Duas Nacoes - Lissabon [TUI] Duas Nacoes - Lissabon [TUI] Duas Nacoes - Lissabon [TUI] Duas Nacoes - Lissabon [TUI] Duas Nacoes - Lissabon

Prijs vanaf € 72,-

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vertrekdatum 02-11-2024
Vervoer: Eigen vervoer

2 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Stedentrip
Duas Naçoes is een budgethotel met een super centrale ligging. Ideaal voor diegenen die niet veel waarde hechten aan kwaliteit, maar wel voor een scherpe prijs op een toplocatie willen verblijven. Het hotel ligt midden in het levendige hart van de stad, de wijk Baixa. Dat wordt dus ongestoord slenteren langs winkels en terrassen over de gemozaïekte straten van deze levendige wijk. De combinatie van kleine boetiekjes en modeketens met internationale allure heeft ook op de inwoners van Lissabon grote aantrekkingskracht. Vanuit het hotel zijn alle bezienswaardigheden die je tijdens een stedentrip wilt afvinken te voet bereikbaar. Of je nu belandt op Praça Rossio, Praça Cómercio of Praça da Fiqueira, struinend door de stad vind je vanzelf een Portugees paradijsje.

Extra informatie:

Gratis stadswandeling Lissabon, Lopend langs pleinen van Baixa, Shoppen tussen straatartiesten, Rust van autovrije zone, Gezellige drukte op straat, Portugees relaxen op het terras & inclusief transfers.

Accommodatie: Duas Nacoes (hotel)
Stad: Lissabon
Regio: Costa de Lisboa
Land: Portugal


Bekijk op kaart


Bekijk de last minutes