Borges Chiado

[TUI] Borges Chiado - Lissabon [TUI] Borges Chiado - Lissabon [TUI] Borges Chiado - Lissabon [TUI] Borges Chiado - Lissabon [TUI] Borges Chiado - Lissabon

Prijs vanaf € 507,-

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vertrekdatum 31-10-2024
Vervoer: Met vliegtuig

3 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Stedentrip
Wie in hotel Borges Chiado slaapt, hoeft maar één voet buiten de deur te zetten om te weten dat een stedentrip naar Lissabon een uitstekende keuze is. Buiten lonkt de gezelligheid van Bairro Alto straatartiesten bezorgen je het ultieme vakantiegevoel en nodigen uit om Lissabon verder te ontdekken. Je bent al snel en gemakkelijk bij alle highlights en met een ligging tussen twee autovrije winkelstraten shop je een weg naar Praça de Commercio. Naast het hotel drink je in Café A Brasileira een goede kop koffie. Het is een uiterst eenvoudig hotel wat ideaal is voor diegene die locatie en een scherpe prijs belangrijker vinden dan luxe. De standaard kamers zijn basic ingericht, evenals de badkamers. De superior kamers zijn geheel gerenoveerd en hebben nieuwe badkamers. Enkele kamers kijken uit op de gezellige straat. De receptie is geheel gerenoveerd en de ontbijtzaal is indrukwekkend mooi. Waar wacht je nog op?

Extra informatie:

Gratis stadswandeling Lissabon, Indrukwekkende ontbijtzaal, Buren van beroemd café, In het hart van Lissabon, Topspot voor shop-a-holics, Fijn, de tram voor de deur & inclusief transfers.

Accommodatie: Borges Chiado (hotel)
Stad: Lissabon
Regio: Costa de Lisboa
Land: Portugal


Bekijk op kaart


Bekijk de last minutes