Kaiser Franz Joseph

[TUI] Kaiser Franz Joseph - Wenen [TUI] Kaiser Franz Joseph - Wenen [TUI] Kaiser Franz Joseph - Wenen [TUI] Kaiser Franz Joseph - Wenen [TUI] Kaiser Franz Joseph - Wenen

Prijs vanaf € 130,-

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vertrekdatum 16-03-2024
Vervoer: Eigen vervoer

4 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Stedentrip
Charme, sfeer en comfort! Dit zijn slechts enkele kenmerken van het mooie 4 sterrenhotel Kaiser Franz Joseph. Het hotel beschikt over een gezellige lobbybar en voor de nodige ontspanning kun je terecht in de sauna. Voor een workout kan je terecht in de fitnessruimte van het hotel. De kamers in hotel Kaiser Franz Joseph zijn comfortabel. Geniet van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet voor een goede start van de dag. Ondanks dat het hotel in een rustige buitenwijk ligt, ben je met de tram in 20 minuten in het historisch centrum van Wenen. De buurt staat bekend om de uitstekende typisch Weens restaurants en wijnbars (Heurigen), ideaal voor een goed diner op loopafstand van het hotel.

Extra informatie:

Gelegen in een rustige buitenwijk, Historisch centrum Wenen, Heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet, Work out in de fitness, Lekker ontspannen in de sauna & inclusief transfers.

Accommodatie: Kaiser Franz Joseph (hotel)
Stad: Wenen
Regio: Wenen
Land: Oostenrijk


Bekijk op kaart


Bekijk de last minutes