Starhotels Tourist

[TUI] Starhotels Tourist - Milaan [TUI] Starhotels Tourist - Milaan [TUI] Starhotels Tourist - Milaan [TUI] Starhotels Tourist - Milaan [TUI] Starhotels Tourist - Milaan

Prijs vanaf € 407,-

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vertrekdatum 25-08-2024
Vervoer: Met vliegtuig

4 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Stedentrip
Op zoek naar een hotel voor een stedentrip? Ga dan naar dit fijne hotel, gelegen tegenover een metrostation die een rechtstreekse verbinding naar het centrum heeft. Laat je adviseren door het vriendelijke personeel, ze helpen je graag. Als je graag sport ben je welkom in de fitnessruimte van het hotel. Het is alleen de vraag of je daar aan toe komt, je bent hier natuurlijk om de stad te ontdekken. Want er is genoeg te doen… Bezienswaardigheden, musea en heel veel winkels. In de stad zijn ook genoeg lekkere restaurants om te eten. Maar in het restaurant van het hotel ben je altijd welkom. Naderhand drink je nog een cocktail aan de elegante bar. Morgen weer een nieuw avontuur in deze mooie stad.

Extra informatie:

Hotel uit, de metro in, Internationaal restaurant, Bezoek de Dom di Milano, Gelegen in een rustige wijk, Personeel met een smile, Modern en comfortabel hotel & inclusief transfers.

Accommodatie: Starhotels Tourist (hotel)
Stad: Milaan
Regio: Lombardije
Land: Italië


Bekijk op kaart


Bekijk de last minutes