Melia Milano

[TUI] Melia Milano - Milaan [TUI] Melia Milano - Milaan [TUI] Melia Milano - Milaan [TUI] Melia Milano - Milaan [TUI] Melia Milano - Milaan

Prijs vanaf € 297,-

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vertrekdatum 24-09-2023
Vervoer: Eigen vervoer

4 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Stedentrip
Benvenuto! Aan de rand van Milaan verwelkomt hotel Melia Milano je in stijl. Dat kan ook niet anders met haar 5 sterren. Milaan is dé hoofdstad van de mode en glamour dus houd er rekening mee dat je nog wat ruimte overhoud in je koffer. Neem de metro en met 15 minuten ben je al in hartje Milaan. Kijk je ogen uit in het oudste winkelcentrum van heel Italië Galleria Vittorio Emanuelle II. Wat is het gezellig aan de Piazza del Duomo. Wil je de drukte even ontvluchten? In de Kathedraal van Milaan voel je de rust over je heen komen. Tijdens je stedentrip ontdek je dat Milaan ook een wonderschoon stukje natuur te bieden heeft. Na je stadswandeling ruik je de heerlijke geur van verse pizza. Tip neem een kleedje mee en peuzel de pizza romantisch samen op in Parco Sempione. Dat is genieten!

Extra informatie:

Luxe en modern design, Zo bij metro in de stad, Culinair genieten in het hotel, In een levendige en moderne wijk, Actief in de fitnessruimte, Ruime en fijne kamers & inclusief transfers.

Accommodatie: Melia Milano ()
Stad: Milaan
Regio: Lombardije
Land: Italië


Bekijk op kaart


Bekijk de last minutes