Balestri

[TUI] Balestri - Florence [TUI] Balestri - Florence [TUI] Balestri - Florence [TUI] Balestri - Florence [TUI] Balestri - Florence

Prijs vanaf € 730,-

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vertrekdatum 25-08-2024
Vervoer: Met vliegtuig

4 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Stedentrip
Als het één familie is die weet in Florence hoe een hotel te managen, dan is het wel La Famiglia Balestri. Sinds Giovanni Balestri in 1888 er een eenvoudig pension begon, hebben vier generaties het nu comfortabele hotel tot een begrip in Florence gemaakt. Ah? la Balestri! Florentijnen gebaren met hun handen en slaan hun ogen ten hemel. Ja, als je bij La Famiglia Balestri verblijft, dan ontbreekt het je aan niets. Zelfs D.H. Lawrence, schrijver van A room with a view zou er gelogeerd hebben. Niet verwonderlijk dat hij zo lyrisch was over Florence. Het historische hotel ligt pal aan de Arno, kijkt uit op de middeleeuwse Ponte Vecchio en is een perfect uitgangspunt om te voet alle kunstschatten van de stad te ontdekken. En de kamers? Perfetto!

Extra informatie:

Comfortabel en charmant, In het centrum, Duomo op loopafstand, Uitzicht op rivier en stad, Heerlijk dakterras, Vriendelijk personeel & inclusief transfers.

Accommodatie: Balestri (hotel)
Stad: Florence
Regio: Toscane
Land: Italië


Bekijk op kaart


Bekijk de last minutes