Lees hier de laatste inforamtie over TUI en het Coronavirus

Ambasciatori & Delfino

[TUI] Ambasciatori & Delfino - false [TUI] Ambasciatori & Delfino - false [TUI] Ambasciatori & Delfino - false [TUI] Ambasciatori & Delfino - false [TUI] Ambasciatori & Delfino - false

Prijs vanaf € 186.00

p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vervoer: Eigen vervoer

4 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Wie tijdens de stedentrip dat échte Venetiaanse gevoel wil ervaren, heeft in Hotel Ambasciatori & Delfino de perfecte uitvalbasis. Met een bushalte voor de deur – en bussen die iedere 10 minuten vertrekken – ligt Venetië binnen handbereik. Het elegante viersterrenhotel in de wijk Mestre heeft een ontbijtbuffet om van te smullen en kamers vol comfort. En ben je na een dag slenteren over de Venetiaanse bruggen helemaal uitgeteld? Dan maakt de barrista in de Lounge Bar con amore een Venetiaans aperitief voor je klaar. Tenminste… als je geen puf meer hebt om in het volledig uitgeruste fitnesscentrum van het hotel nog een work-out te doen.
Stedentrip

Extra informatie:

Buonissimo ontbijt, Busstop voor de deur!, Personeel staat voor je klaar, Doe een cocktail in de lounge, Aperitief in "Bisanzio Bar", Elegant hotel, moderne kamers & inclusief transfers.

  • Bar
  • Roomservice
  • Tuin
  • Fitness,

Accommodatie: Ambasciatori & Delfino
Stad: Venetië
Regio: Venetiaanse Rivièra
Land: Italië


Bekijk op kaart


TUI Stedentrips - Ontdek de mooiste steden