Reykjavik Lights by Keahotels

[TUI] Reykjavik Lights by Keahotels - Reykjavik [TUI] Reykjavik Lights by Keahotels - Reykjavik [TUI] Reykjavik Lights by Keahotels - Reykjavik [TUI] Reykjavik Lights by Keahotels - Reykjavik [TUI] Reykjavik Lights by Keahotels - Reykjavik

Prijs vanaf € 1060,-

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (5 dagen)
Vertrekdatum 27-03-2024
Vervoer: Met vliegtuig

3 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Stedentrip
Verblijf in dit hippe hotel net buiten het centrum. De bushalte bevindt zich op zo'n 100 meter van het hotel en met de bus ben je binnen enkele minuten in de stad. Geniet tijdens je verblijf van een trendy en Scandinavische inrichting. Iedere kamer is gebaseerd op een specifieke dag uit de oude IJslandse kalender en door het hotel vindt je verschillende design meubels. Start de dag goed met een heerlijk ontbijtbuffet en trek er daarna op uit om Reykjavik en de omgeving te ontdekken. Mocht je nog vragen hebben over de excursies, de stad of wil je misschien nog tips het vriendelijke personeel is altijd bereid om te helpen. Na een dag buiten, kun je gezellig na kletsen onder het genot van een drankje in de loungebar van het hotel.

Extra informatie:

Start je dag met een ontbijt, Scandinavische inrichting, Gezellige loungebar, Met de bus zó het centrum in, Ontdek de mooie omgeving, Wat een gezellige sfeer! & inclusief transfers.

Accommodatie: Reykjavik Lights by Keahotels (hotel)
Stad: Reykjavik
Regio: Hofudhborgarsvaedhi
Land: IJsland


Bekijk op kaart


Bekijk de last minutes