Hotel Reykjavik Saga

[TUI] Hotel Reykjavik Saga - Reykjavik [TUI] Hotel Reykjavik Saga - Reykjavik [TUI] Hotel Reykjavik Saga - Reykjavik [TUI] Hotel Reykjavik Saga - Reykjavik [TUI] Hotel Reykjavik Saga - Reykjavik

Prijs vanaf € 1260,-

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (5 dagen)
Vertrekdatum 27-03-2024
Vervoer: Met vliegtuig

4 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Stedentrip
In het hart van het centrum van Reykjavik dit hotel. De faciliteiten, de kamers, de ligging alles is top geregeld! Loop na een smakelijk ontbijt naar de gezellige winkelstraat. Je vind hier allerlei winkels en gezellige restaurants. Bezoek de hoogste kerk van IJsland en kijk je ogen uit. Wauw, wat een plaatje! Natuurlijk is een vakantie naar IJsland niet compleet zonder de ongerepte natuur te bewonderen. Boek een excursie en bezoek de beroemde Blue Lagoon en geniet van een heerlijk ontspan momentje. Maar natuurlijk is het ook de moeite waard om de kletterende watervallen op te zoeken. Zo heb je het schitterende decor van IJsland snel te pakken!

Extra informatie:

Start je dag met een ontbijtje, Op loopafstand van het centrum, Bezoek de Hallgrimskirkja, Ontdek de ongerepte natuur, Moderne, luxe kamers, Ontspannen in de spa & inclusief transfers.

Accommodatie: Hotel Reykjavik Saga (hotel)
Stad: Reykjavik
Regio: Hofudhborgarsvaedhi
Land: IJsland


Bekijk op kaart


Bekijk de last minutes