Lees hier de laatste inforamtie over TUI en het Coronavirus

The Three Corners Anna

[TUI] The Three Corners Anna - Boedapest [TUI] The Three Corners Anna - Boedapest [TUI] The Three Corners Anna - Boedapest [TUI] The Three Corners Anna - Boedapest [TUI] The Three Corners Anna - Boedapest

Prijs vanaf € 82.00

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vervoer: Eigen vervoer

3 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Rustig gelegen achter een historische gevel in de binnenstad van Boedapest bevindt zich The Three Corners Hotel Anna. Een volledig gerenoveerd hotel met een retro en moderne stijl. Na een uitgebreid ontbijtbuffet in de kleurrijke ontbijtzaal kan je de dag beginnen. Tijd om Boedapest te verkennen! Wandel naar de Dohany Street Synagoge óf breng een bezoek aan de grote markthal van Boedapest en probeer de beroemde lokale wijn ”Tokaij Aszú”. Ook wel de wijn der koningen genoemd. Wanneer het tijd is om te eten, bezoek dan de Street Food Karavan in Kazinczy utca met foodtrucks vanuit de hele wereld. Zin om de Hongaarse specialiteiten te proeven? Bezoek dan de restaurants in Gozsdu Udvar of Raday utca. Na een lange dag kan je in de lobby bijkomen en socializen met medereizigers. Hier drink je gratis koffie of thee of neem je een drankje uit de 'honesty bar'. Als je helemaal tot rust wilt komen, mediteer dan in de Zen room.
Stedentrip

Extra informatie:

GRATIS: Wandeling Boedapest, Volledig gerenoveerd hotel, Rustige en centrale ligging, Mediteer in de Zen room, Wandelend naar de Grote Markthal, Uitgaansgelegenheden om de hoek, Kamers met open badkamer concept & inclusief transfers.

Accommodatie: The Three Corners Anna
Stad: Boedapest
Regio: Boedapest
Land: Hongarije


Bekijk op kaart


TUI Stedentrips - Ontdek de mooiste steden