Royal Park Boutique

[TUI] Royal Park Boutique - Boedapest [TUI] Royal Park Boutique - Boedapest [TUI] Royal Park Boutique - Boedapest [TUI] Royal Park Boutique - Boedapest [TUI] Royal Park Boutique - Boedapest

Prijs vanaf € 103,-

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vertrekdatum 17-03-2024
Vervoer: Eigen vervoer

4 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Stedentrip
Royal Park Boutique is een 4 sterrenhotel met een zeer goede prijs kwaliteitverhouding. Het bevindt zich op een gunstige locatie, tegenover het prachtige Keleti treinstation. Vele toeristische attracties van Boedapest zijn te voet te bezoeken. Maar ook bevindt zich een metrostation tegenover het hotel waardoor je in enkele minuten het centrum al bereikt. Het hotel biedt alle faciliteiten voor een zorgeloos verblijf. Het vriendelijke personeel staat voor je klaar om meer informatie te verstrekken over bezienswaardigheden en excursies om je stedentrip Boedapest nóg leuker te maken. Of om één van onze klanten te quoten ''Heerlijk hotel, vriendelijke receptie medewerkers. Goed ontbijt, perfecte locatie met een metrostation, buslijnen en een treinstation op enkele meters afstand. Nette kamers, modern en met een heerlijke regendouche!'' Do we need to say more?

Extra informatie:

Gratis wandeling Boedapest, Perfecte locatie, Tegenover trein- en metrostation, Groot winkelcentrum in de buurt, Behulpzaam personeel, Drankje in de lobby bar & inclusief transfers.

Accommodatie: Royal Park Boutique (hotel)
Stad: Boedapest
Regio: Boedapest
Land: Hongarije


Bekijk op kaart


Bekijk de last minutes