President

[TUI] President - Boedapest [TUI] President - Boedapest [TUI] President - Boedapest [TUI] President - Boedapest [TUI] President - Boedapest

Prijs vanaf € 4,-

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vertrekdatum 17-03-2024
Vervoer: Eigen vervoer

4 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Stedentrip
Zodra je de lobby van Hotel President binnenstapt kijk je je ogen uit! Ontspan in de sauna of relax in het zwembad en laat de massagestralen al het werk doen. Voor de sportievelingen onder ons.. verbrand alle lekkernijen uit het á la carte restaurant in de fitnessruimte. In het restaurant worden typische Hongaarse vis en vleesgerechten, zoals goulash geserveerd. Maar er worden ook internationale gerechten geserveerd. Geniet op het dakterras van een drankje met uitzicht over de stad. Vooral ’s avonds is het hier heel gezellig, omdat alle lichtjes van de stad dan uitblinken. In de omgeving is genoeg te doen. De highlights van Boedapest liggen allemaal vlakbij het hotel. De Sint Stefanusbasiliek, het Vrijheidsplein en de Hongaarse opera liggen allemaal op 5 minuten wandelen van het hotel.

Extra informatie:

Gratis wandeling Boedapest, Panoramisch uitzicht op de stad, Met wandeltour lokale gids, Vlakbij de Sint-Stefanusbasiliek, Ontspan in het wellnesscentrum, Relax op het dakterras & inclusief transfers.

Accommodatie: President (hotel)
Stad: Boedapest
Regio: Boedapest
Land: Hongarije


Bekijk op kaart


Bekijk de last minutes