Corvin

[TUI] Corvin - Boedapest [TUI] Corvin - Boedapest [TUI] Corvin - Boedapest [TUI] Corvin - Boedapest [TUI] Corvin - Boedapest

Prijs vanaf € 417,-

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vertrekdatum 02-09-2024
Vervoer: Met vliegtuig

3 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Stedentrip
Op een rustige, maar centrale locatie in het stadsdeel Pest op loopafstand van het centrum ligt dit hotel. In de nabije omgeving zijn vele gezellige winkels, bars en cafés te vinden. Het unieke aan hotel Corvin is dat het ontworpen is door een bekende Hongaarse architect, wat in vele details terug te zien is. Het hotel bestaat uit twee delen, namelijk de Sissi vleugel met 3 sterren kamers en de Corvin vleugel met 4 sterren kamers. Aan jou de keus! Wat betreft faciliteiten zit het hier wel goed; een ontbijtrestaurant, een bar waar je terecht kunt voor een lekker drankje én een gezellige tuin. Je vindt het hier allemaal. En de kamers? Die zijn comfortabel en modern ingericht. Dat is pas een fijn verblijf voor je stedentrip Boedapest.

Extra informatie:

GRATIS: Wandeling Boedapest, Rustig, maar centraal gelegen, Typisch Boedapest, Service is hier uitgevonden, Relaxen in de tuin, Comfortabele kamers & inclusief transfers.

Accommodatie: Corvin (hotel)
Stad: Boedapest
Regio: Boedapest
Land: Hongarije


Bekijk op kaart


Bekijk de last minutes