MOXY London Stratford

[TUI] MOXY London Stratford - Londen [TUI] MOXY London Stratford - Londen [TUI] MOXY London Stratford - Londen [TUI] MOXY London Stratford - Londen [TUI] MOXY London Stratford - Londen

Prijs vanaf € 385,-

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vertrekdatum 21-03-2024
Vervoer: Met vliegtuig

3 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Stedentrip
Meer ontdekken dan alleen het centrum? Verblijf in het MOXY London Stratford hotel. Dit moderne en creatieve hotel ligt in de wijk Stratford naast het Queen Elizabeth Olympic Park. Herbeleef de Olympische Spelen van 2012 en treed in de voetsporten van de Nederlandse hockey dames die hier goud wonnen. Kom terug in het hotel en drink een cocktail aan de kleurrijke bar. Slaap in de moderne kamers en schuif aan bij het ontbijt met een vers geperste sinaasappelsap. Kan je niet wachten en wil je meteen het centrum van Londen in? Maak dan gebruik van de Grab n Go hoek met heerlijk belegde broodjes. Door de goede metro verbinding ben je zo in het centrum. Hier bewonder je de Big Ben en de Tower Bridge en ga je heerlijk shoppen op Oxford Street. Wat je trouwens ook uitgebreid kunt doen in het Westfield shoppingcentre naast het hotel. Hier vind je ook genoeg restaurantjes, als je die wat dichter bij 'huis' zoekt.

Extra informatie:

Gratis streetart wandeling Londen, Moxyfied welcome cocktail & map, Moderner wordt het niet, Grab-N-Go snacks 24/7, Veel comfort voor kleine prijs, In de opkomende wijk Stratford & inclusief transfers.

Accommodatie: MOXY London Stratford (hotel)
Stad: Londen
Regio: Engeland
Land: Verenigd Koninkrijk


Bekijk op kaart


Bekijk de last minutes