Andaz London Liverpool Street

[TUI] Andaz London Liverpool Street - Londen [TUI] Andaz London Liverpool Street - Londen [TUI] Andaz London Liverpool Street - Londen [TUI] Andaz London Liverpool Street - Londen [TUI] Andaz London Liverpool Street - Londen

Prijs vanaf € 528,-

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vertrekdatum 22-03-2024
Vervoer: Eigen vervoer

5 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Stedentrip
Dit luxe 5 sterren hotel ligt direct naast het station en bij de buurt Shoreditch. Je vindt hier allerlei boetiekjes, markten en vele restaurants en gezellige cafés. De metro ligt om de hoek en die brengt je in no time naar de beroemde Oxford Street. Na een uitgebreid ontbijt ga je op pad en geniet je van deze prachtige stad. Terug in je hotel is er genoeg keuze om te dineren. Wil je simpel eten of luxe. Alles is hier mogelijk. En om de avond goed af te sluiten neem je nog een drankje in de gezellige bar van het hotel. De kamers zijn prachtig en modern ingericht en het personeel doet er alles aan om het naar je zin te maken. Een ideaal hotel voor een luxe stedentrip naar Londen.

Extra informatie:

Gratis streetart wandeling Londen, Luxe hotel in hartje Londen, Bij de hippe wijk Shoreditch, Elke avond gratis wijn en hapjes, Keuze uit meerdere restaurants, Metro om de hoek & inclusief transfers.

Accommodatie: Andaz London Liverpool Street (hotel)
Stad: Londen
Regio: Engeland
Land: Verenigd Koninkrijk


Bekijk op kaart


Bekijk de last minutes