Brown Acropol

[TUI] Brown Acropol - Athene [TUI] Brown Acropol - Athene [TUI] Brown Acropol - Athene [TUI] Brown Acropol - Athene [TUI] Brown Acropol - Athene

Prijs vanaf € 165,-

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vertrekdatum 01-04-2024
Vervoer: Eigen vervoer

4 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Stedentrip
Gelegen aan het Omoniaplein vind je het Brown Acropol hotel. Middenin het centrum en op loopafstand van de meeste bezienswaardigheden. Hierdoor is dit hotel de perfecte uitvalsbasis voor een stedentrip naar Athene. In een aantal minuten loop je naar het Nationaal Archeologisch museum of de bekende winkelstraat Ermou. Natuurlijk kan een bezoekje aan de bekendste highlight de Akropolis niet ontbreken. Door de vele OV verbindingen in de buurt van het hotel ben je hier binnen no time. Of aanschouw de Akropolis vanuit de hottub met een drankje in de hand. Vanaf het panoramisch dakterras heb je namelijk een adembenemend uitzicht op deze eeuwenoude ruïne. In de kamers van het hotel kom je helemaal tot rust. Onder het genot van een kopje Nespresso koffie geniet je van muziek door de platenspeler.

Extra informatie:

Gratis wandeling onbekend Athene, Prachtig uitzicht op de Akropolis, Designhotel in retro stijl, Hotel uit, metro in, Panoramisch dakterras, Wandelend naar winkelstraat Ermou & inclusief transfers.

Accommodatie: Brown Acropol (hotel)
Stad: Athene
Regio: Atheense Rivièra
Land: Griekenland


Bekijk op kaart


Bekijk de last minutes