Lees hier de laatste informatie over TUI en het Coronavirus

Acropolis Hill

[TUI] Acropolis Hill - Athene [TUI] Acropolis Hill - Athene [TUI] Acropolis Hill - Athene [TUI] Acropolis Hill - Athene [TUI] Acropolis Hill - Athene

Prijs vanaf € 204.00

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vertrekdatum 30-05-2023
Vervoer: Eigen vervoer

3 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Stedentrip
Wie aan de voet van de Akropolis wil slapen, checkt in bij Acropolis Hill. Om je heen Italiaans design en kunstwerken die geïnspireerd zijn op de Griekse Oudheden. Alles in dit hotel herinnert je aan de goddelijke locatie. Zeus entertaint zijn gasten in zijn eigen bar en het Partheon hotel restaurant trakteert je iedere ochtend weer op een ontbijtbuffet. Binnen 10 minuten wandel je naar het centrum van Athene. Of stap op de metro, de halte is vlakbij. En je kamer? Die is modern en heeft die typische Griekse stijl. Na een dagje Athene is het heerlijk ontspannen in Acropolis Hill. Neem een duik in het zwembad. Of drink een drankje aan de bar en geniet van het uitzicht over schitterende en eeuwenoude Akropolis.

Extra informatie:

GRATIS: Wandeling onbekend Athene, Loungen bij het buitenzwembad, Tegenover de Akropolis, Modern ingerichte kamers, Prachtig uitzicht over de stad, Kleinschalig en persoonlijk hotel & inclusief transfers.

Accommodatie: Acropolis Hill
Stad: Athene
Regio: Atheense Rivièra
Land: Griekenland


Bekijk op kaart


Bekijk de last minutes