Lees hier de laatste inforamtie over TUI en het Coronavirus

Ibis Styles Paris Mairie de Montreuil

[TUI] Ibis Styles Paris Mairie de Montreuil - false [TUI] Ibis Styles Paris Mairie de Montreuil - false [TUI] Ibis Styles Paris Mairie de Montreuil - false [TUI] Ibis Styles Paris Mairie de Montreuil - false [TUI] Ibis Styles Paris Mairie de Montreuil - false

Prijs vanaf € 96.00

p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vervoer: Eigen vervoer

3 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Bij hotel Ibis Styles Paris – Mairie De Montreuil in Parijs weten ze hoe ze hun gasten blij maken: met gratis parkeerplekken in de afgesloten parkeergarage, goed verzorgde kamers die in 2015 gerestyled zijn en vriendelijk personeel, dat je met plezier (en in het Engels) op weg helpt tijdens je stedentrip. Naar metrolijn 9 bijvoorbeeld. Die stopt om de hoek en brengt je in 20 minuten naar het centrum van Parijs, met haltes bij onder andere de Eiffeltoren en de Champs-Élysées. Kies voor een lange dag cultuur snuiven en shoppen in de stad van de liefde (de metro rijdt tot na middernacht), of ontdek de Franse keuken in de restaurants vlak bij Ibis Styles Paris – Mairie De Montreuil.
Stedentrip

Extra informatie:

GRATIS Wandeling onbekend Parijs, Je auto parkeer je gratis, Modern ingerichte kamers, Metrostation om de hoek, Ontbijtruimte met zicht op tuin, Engelssprekend personeel, Een topper in ons aanbod!

Accommodatie: Ibis Styles Paris Mairie de Montreuil
Stad: Parijs
Regio: Parijs Ile de France
Land: Frankrijk


Bekijk op kaart


TUI Stedentrips - Ontdek de mooiste steden