Lees hier de laatste inforamtie over TUI en het Coronavirus

Ibis Styles Paris Mairie de Montreuil

[TUI] Ibis Styles Paris Mairie de Montreuil - Parijs [TUI] Ibis Styles Paris Mairie de Montreuil - Parijs [TUI] Ibis Styles Paris Mairie de Montreuil - Parijs [TUI] Ibis Styles Paris Mairie de Montreuil - Parijs [TUI] Ibis Styles Paris Mairie de Montreuil - Parijs

Prijs vanaf € 102.00

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vervoer: Eigen vervoer

3 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Hotel Ibis Styles Paris Mairie de Montreuil is een topper in ons aanbod en onlangs volledig gerenoveerd. Dit hotel ligt in een rustige wijk aan de rand van Parijs. Ideaal voor wie met de auto naar Parijs wil, want onze gasten parkeren namelijk gratis bij het hotel. Mede hierom is Ibis Styles Paris Mairie de Montreuil erg populair onder Nederlanders. Daarnaast is het personeel vriendelijk en spreekt goed Engels. Start de dag in de sfeervolle ontbijtruimte en 's avonds kun je nog een drankje drinken in de gezellige hotelbar. In ongeveer 20 minuten ben je met de metro al in het centrum van Parijs. Metrolijn 9 stopt om de hoek bij het hotel en brengt je onder andere, zonder overstappen, naar de Galeries Lafayettes, de Champs Élysées en de Eiffeltoren. Een echte aanrader!
Stedentrip

Extra informatie:

GRATIS Wandeling onbekend Parijs, Je auto parkeer je gratis, Modern ingerichte kamers, Metrostation om de hoek, Ontbijtruimte met zicht op tuin, Engelssprekend personeel, Een topper in ons aanbod!

Accommodatie: Ibis Styles Paris Mairie de Montreuil
Stad: Parijs
Regio: Parijs Ile de France
Land: Frankrijk


Bekijk op kaart


TUI Stedentrips - Ontdek de mooiste steden