Lees hier de laatste inforamtie over TUI en het Coronavirus

Citadines Bastille Gare de Lyon Paris

[TUI] Citadines Bastille Gare de Lyon Paris - false [TUI] Citadines Bastille Gare de Lyon Paris - false [TUI] Citadines Bastille Gare de Lyon Paris - false [TUI] Citadines Bastille Gare de Lyon Paris - false [TUI] Citadines Bastille Gare de Lyon Paris - false

Prijs vanaf € 289.00

p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vervoer: Eigen vervoer

3 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Aparthotel Citadines Bastille Gare de Lyon Paris ligt centraal in Parijs, vlakbij Place de Nation. Na het ontwaken in je moderne appartement wandel je naar de metro die je in een krappe tien minuten naar hartje Parijs brengt… Op zoek naar wat groen in de stad? Op nog geen halfuur lopen ligt Parc de Bercy, vlak aan de rivier de Seine. Waar vroeger wijnpakhuizen stonden ligt nu dit park. Met romantische tuinen met lelievijvers én, hoe kan het ook anders, een wijngaard. Aparthotel Citadines Bastille Gare de Lyon Paris staat in een gezellige buurt met veel restaurants en bars waar je het echte Parijs ontdekt. Geen zin om uit eten te gaan? Ga net als de locals shoppen op de Marché d’Aligre en kook je eigen maaltijd. Het personeel geeft je met veel plezier de beste tips om tijdens je stedentrip niet alleen de bekende hotspots te bezoeken, maar ook de verborgen parels van de stad. Want in Parijs raak je nooit uitgekeken….
Stedentrip

Extra informatie:

GRATIS Wandeling onbekend Parijs, Je eigen plek in 'the City of Love', Centrale ligging bij de metro, In het 12e arrondissement, Moderne en frisse appartementen, Zelf koken of toch buiten de deur?

Accommodatie: Citadines Bastille Gare de Lyon Paris
Stad: Parijs
Regio: Parijs Ile de France
Land: Frankrijk


Bekijk op kaart


TUI Stedentrips - Ontdek de mooiste steden