Lees hier de laatste informatie over TUI en het Coronavirus

Leonardo Hamburg City Nord

[TUI] Leonardo Hamburg City Nord - Hamburg [TUI] Leonardo Hamburg City Nord - Hamburg [TUI] Leonardo Hamburg City Nord - Hamburg [TUI] Leonardo Hamburg City Nord - Hamburg [TUI] Leonardo Hamburg City Nord - Hamburg

Prijs vanaf € 154.00

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vertrekdatum 06-10-2023
Vervoer: Eigen vervoer

4 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Stedentrip
Dit hotel ligt dichtbij het Stadtpark van Hamburg, in de wijk Winterhude. In de directe omgeving zijn veel fiets- en wandelpaden te vinden. Actief genieten van de omgeving en het ontdekken van de leuke stad, een ideale combinatie voor een paar dagen weg. Met het openbaar vervoer sta je binnen een half uur in het centrum van Hamburg. Een hippe en bruisende havenstad waar veel te doen is. Verken het nachtleven in de oude Zeemansbuurt St. Pauli of bezoek Speicherstadt. Hier vind je historische en traditionele pakhuizen. Deze staan zelfs op de Unesco werelderfgoedlijst. Ben je een kunstliefhebber dan is een bezoek aan de Hamburger Kunsthalle een must. Na een dag de stad verkend te hebben kan je nog even ontspannen in de spa van het hotel.

Extra informatie:

Hippe en bruisende stad, Kunst en cultuur, Binnen een half uur in hartje centrum, Combinatie van natuur & stad, Parkeren bij het hotel, Wandelen en fietsen & inclusief transfers.

Accommodatie: Leonardo Hamburg City Nord
Stad: Hamburg
Regio: Hamburg
Land: Duitsland


Bekijk op kaart


Bekijk de last minutes