Lees hier de laatste informatie over TUI en het Coronavirus

H10 Berlin Ku'damm

[TUI] H10 Berlin Ku'damm - Berlijn [TUI] H10 Berlin Ku'damm - Berlijn [TUI] H10 Berlin Ku'damm - Berlijn [TUI] H10 Berlin Ku'damm - Berlijn [TUI] H10 Berlin Ku'damm - Berlijn

Prijs vanaf € 189.00

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vertrekdatum 02-07-2023
Vervoer: Eigen vervoer

4 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Stedentrip
Absolute topper in ons assortiment is hotel H10 Berlin Kurfürstendamm. Van een glaasje bubbels bij het uitgebreide en gezonde ontbijtbuffet tot een massage in het Despacio Beauty Center: het ontbreekt je aan niets in dit elegante viersterrenhotel met uitmuntende service. Je verblijft in een prachtig gerenoveerd schoolgebouw uit 1888 met luxe kamers, houten vloeren, hoge plafonds en grote ramen. Gezinnen genieten optimaal in de vierpersoonsstudio’s met basis kookfaciliteiten. Het hotel ligt om de hoek van de beroemde winkelstraat Kurfürstendamm. De Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche en de dierentuin van Berlijn liggen op loopafstand. De metrohalte zit direct naast het hotel, waardoor je ook snel in Oost-Berlijn bent.

Extra informatie:

GRATIS fietstour Berlijn, Meest elegante hotel in de stad, Stijlvolle kamers, Waar de hele familie welkom is, Topkwaliteit ontbijt en diner, Alle stress verdwijnt in de sauna & inclusief transfers.

Accommodatie: H10 Berlin Ku'damm
Stad: Berlijn
Regio: Berlijn
Land: Duitsland


Bekijk op kaart


Bekijk de last minutes