Lees hier de laatste informatie over TUI en het Coronavirus

Econtel Munich

[TUI] Econtel Munich - München [TUI] Econtel Munich - München [TUI] Econtel Munich - München [TUI] Econtel Munich - München [TUI] Econtel Munich - München

Prijs vanaf € 123.00

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vertrekdatum 27-10-2023
Vervoer: Eigen vervoer

3 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Stedentrip
Hotel Econtel in Munich is een hotel gelegen in de rustige wijk Neuabing München. Het hotel ligt niet dicht bij het centrum, maar aan goede ov verbindingen is geen gebrek. In 3 minuten loop je naar het dichtstbijzijnde treinstation. Daarvandaan zijn alle bezienswaardigheden in de stad binnen een paar minuten te bereiken. Zo kan je een bezoekje brengen aan Slot Nymphenburg en de Frauenkirche. Als je klaar bent met het bezoeken van de bezienswaardigheden kan je de rest van de middag je te goed doen aan alle winkels die zich bevinden in het centrum van München. Na het ontdekken van München loop je vanuit het hotel binnen 10 minuten naar een scala aan restaurants en cafés. Naast de Duitse keuken kan je hier ook de Griekse en Turkse keuken beter leren kennen. Als je terug bent van het diner, kan je de dag gezellig afsluiten in de bar van het hotel met een kopje koffie of thee. De kamers in het hotel zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Hierdoor kan je na een drukke dag volledig tot rust komen in München.

Extra informatie:

Heerlijk rustige omgeving, Snel met OV naar het centrum, Voordelig parkeren, Ruime familiekamers, Gratis koffie en thee, Sluit de avond gezellig af in de bar & inclusief transfers.

Accommodatie: Econtel Munich
Stad: München
Regio: Beieren
Land: Duitsland


Bekijk op kaart


Bekijk de last minutes