ECONTEL Berlin Charlottenburg

[TUI] ECONTEL Berlin Charlottenburg - Berlijn [TUI] ECONTEL Berlin Charlottenburg - Berlijn [TUI] ECONTEL Berlin Charlottenburg - Berlijn [TUI] ECONTEL Berlin Charlottenburg - Berlijn [TUI] ECONTEL Berlin Charlottenburg - Berlijn

Prijs vanaf € 100,-

prijs p.p. gebaseerd op 2 personen (4 dagen)
Vertrekdatum 01-11-2023
Vervoer: Eigen vervoer

3 sterren
Meer info en prijzen
tui logo
Stedentrip
Het goed geprijsde Econtel doet er alles aan om je stedentrip naar Berlijn zo aangenaam mogelijk te maken: de uitstekende service die het personeel biedt, het uitgebreide ontbijtbuffet dat met zorg is bereid en de gezellige hotelbar waar de barman tussen 11.00 en 17.00 uur gratis koffie, thee en mineraalwater serveert. Bij het hotel kun je fietsen huren om de hoofdstad van Duitsland te verkennen. Na een dag vol bezienswaardigheden zie je al snel waar je zijn moet: het bijzondere graffitikunstwerk op de gevel van het hotel is de gids. En dan kom je in het à-la-carte restaurant heerlijk bij van een actieve dag.

Extra informatie:

GRATIS fietstour Berlijn, In markant pand, Vlak bij Slot Charlottenburg, Fietsend Berlijn verkennen, ’s Middags gratis gezelligheid, In alle rust bijkomen & inclusief transfers.

Accommodatie: ECONTEL Berlin Charlottenburg (hotel)
Stad: Berlijn
Regio: Berlijn
Land: Duitsland


Bekijk op kaart


Bekijk de last minutes